Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
קרפצ'יו סלק
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, סלט, תוספת למנה
מצרכים
2
יח'
סלק
5
גרם
סילאן
20
מ"ל
שמן זית
30
מ"ל
חומץ בלסמי
2
עלה
נענע
2
עלה
בזיליקום
100
גרם
אגוזים
מלח גס, פלפל שחור
הוראות
מבשלים את הסלקים יחד עם הקליפה כ-20 דקות
קולפים את הסלקים ופורסים לפרוסות דקות מאוד
מסדרים את הפרוסות לצלחת שטוחה
זולפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי וסילאן
מפזרים מלח גס, פלפל שחור, עשבי טיבול וגרעינים
הערות
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות בחלק מהמתכונים
פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך
לחצו כאן
Keyword
קרפצ'יו סלק