5יח'שיני שום קונפישיני שום שלמות ללא קליפה בתוך סיר עם המון שמן ולבשל על אש נמוכה בעבוע עדין של השמן ע״מ ששיני השום לא יטוגנו, בערך שעה.
1/4יח'צ'ילי ירוקקצוץ
1/2כפיתצ'ילי אדום יבש
1/4צרורפטרוזיליהקצוצה דק
1/2כוסארטישוק קונפיחתוך ברונאואז (לגו׳ליינים ואז לקוביות קטנות) – ניתן לקנות ארטישוק קונפי בצנצנות ברשתות או להכין בבית : מבשלים את הארטישוק עם שמן זית + לימון +טימין + מלח + פלפל שחור).
1/4כוסעגבניות שריחתוכות לרבעים
2כפותזיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק
מלח,פלפל שחור
הוראות
מחממים מחבת עם שמן זית
מוסיפים שום וצ׳ילי טרי ויבש
מוסיפים את הארטישוק החתוך ומטגנים מעט
מוסיפים את העגבניות, הזיתים הקצוצים גס ושום הקונפי ומקפיצים מספר דקות.
מוסיפים את הפסטה, פטרוזיליה קצוצה, מלח ופלפל שחור ומערבבים בזהירות הכל ביחד.
הערות
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.לדף צורות חיתוך לחצו כאן