Course כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, תוספת למנה
מצרכים
250גרםאורז אורבוריו (עגול)
750מ"לציר פטריות
150גרםפטריות שמפיניון
150גרםפטריות פורטבלו
15גרםפטריות שיטקי
1/2חבילהטימין
1יח'בצל לבן קצוץ דק
3שינישום
50גרםמחמאה
חומרי טעם
25מ"לשמן זית
1/4כוסיין לבן
1קורטמלח ים אטלנטי
1קורטפלפל שחור גרוס
הוראות
הכנת ציר פטריות מצרכים
סוגי וכמויות הפטריות הרשומות לעילבצל יבש שלםגזר שלםסלרי עם עליםבוקה גרניפטרוזיליה קצת פחות מצרור1/2 חבילת טימיןמספר עלי דפנהמספר פלפל אנגלי שלמיםבתוך סיר שמים את כל סוגי הפטריות השלמות + גזר שלם + סלרי שלם+ בצל שלם , מוסיפים מים ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים את כל מצרכי הבוקה גרני וממשיכים לבשל עוד כ- 15-20 דקות. מסננים ושומרים את הציר בנפרד, והפטריות בנפרד – קוצצים דק