Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
תפוח אדמה מעוך
הדפס מתכון
Pin מתכון
Course
כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה
מצרכים
500
גרם
תפו"א
40
גרם
שמן זית
מלח
לפי הטעם
הוראות
בסיר עמוק מניחים את תפוחי האדמה ומכסים במים
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה
מנמיכים להבה ומבשלים עד רכות
מסננים ומצננים מעט
מועכים את תפוחי האדמה מעט עד שמתפוצצים ומניחים במגש
יוצקים שמן זית ומלח ומכניסים לתנור לחום של 220 מעלות עד הזהבה
Keyword
תפוח אדמה מעוך