לחמניות חומוס ותבלינים
ציוד
- 1 תנור
- 1 קערה לבצק
מצרכים
- 250 גרם קמח
- 20 גרם שמרים יבשים אפשר במקום להשתמש ב 4 גרם שמרים טריים
- 100 גרם גרגירי חומוס מושרים במים לילה, מבושלים עד רכות ומעוכים גס
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 צרור כוסברה
- 1/2 יח' פלפל חריף קצוץ
- 1/4 כפית זרעי כמון
- 1/4 כפית גרגירי כוסברה
- 160 מ"ל מים
הוראות
- מערבבים קמח, מים ושמרים ולשים מספר דקות
- מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים עוד מספר דקות עד לקבלת בצק אחיד
- מתפיחים כשעה, מורידים אוויר ומחלקים את הבצק ל-10 חלקים ומניחים ל-10 דקות
- אופים בחום 200 מעלות כ-20 דקות