מדליוני פילה דג בקארי ירוק
מצרכים
- 2 יח' פילה דג מוסר/לברק חתוך למדליונים
- 60 גרם מחית קארי
- 1 יח' זוקיני חתוך לקוביות
- 1 כוס פרחי ברוקולי
- 1/2 כוס שעועית ירוקה
- 1/4 כוס אפונה
- 1 יח' בצל סגול פרוס
- 1 יח' באקצ'וי
- 1/4 צרור עלי בזילקום עלים בלבד
- 2 יח' פחיות קרם/ חלב קוקוס
- 20 גרם רוטב דגים (ניתן לקנות בסופרים במחלקת אסייאתי)
- 10 גרם סוכר חום
- 10 גרם מיץ לימון
הוראות
דג
- לחתוך את הפילטים למדליונים
מחית קארי
- טוחנים יחד את כל המרכיבים למשחה חלקה
- מחממים סיר רחב על להבה בינונית
- מוסיפים מעט שמן ומטגנים מעט את הבצל
- מוסיפים את מחית הקארי ומטגנים מעט
- מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את המדליונים ומבשלים כ2 דקות
- מוסיפים את הירקות ומבשלים עוד כ-3 דקות
- מתבלים ברוטב הדגים וסוכר לפי הטעם
- מוסיפים עלי בזילקום ומגישים