קיש בצל פטריות

  • on 9 באפריל 2022
  • Likes!

 

קיש בצל פטריות

Course כללי, מאפים, מילוי, מנה ראשונה, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 1/2 חב' פטריות פרוסות
  • 2 יח' בצל פרוס לחצאי ירח
  • 2 יח' ענפי טימין קצוץ
  • 2 גבעולי בצל ירוק

תערובת לבלילה

  • 250 מ"ל שמנת צימחית/מתוקה
  • 3 יח' ביצים
  • 2 כפות קמח

חומרי טעם

  • מלח,פלפל,אגוז מוסקט

הוראות
 

  • במחבת נאדה את הבצל עד להזהבה
  • נוסיף את הפטריותונבשל עד להתאדות הנוזלים
  • נוסיף את התבלינים ונכבה את האש
  • נעביר את התערובת לקערה נניח לה להצטנן ונוסיף את תערובת הבלילה וחומרי הטעם ונערבב היטב
  • מהבצק ניצור תחתיות בתבנית פאי
  • נשפוך לתוך התבנית עם הבצק את המילוי
  • נאפה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 40 דקות נפרוס ונגיש

הערות

בצק קלתית (בצק פריך מתאים לקיש) לחצו כאן
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן
Keyword קיש בצל פטריות

Comments are closed.

Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן