קרפצ'יו חציל חרוך עם תמרים ואורגנו טרי
מצרכים
- 2 יח' חציל שרוף בקליפתו מעל אש גלויה
- 1 צרור אורגנו טרי עלים בלבד
- 4 יח' תמרים לחים
- 3 כפות טחינה גולמית
- 3 כפות סילאן
- 2 כפיות מיץ לימון
- 2 כפות שמן זית
- 20 גרם פיסטוקים גרוסים
- לפי הטעם מלח גס, פלפל שחור גרוס
הוראות
- לשטח חציל חרוך בצלחת לשכבה דקה ואחידה בין 2 ניירות פרגמנט משומנות בשמן זית
- להוסיף טחינה גולמית, סילאן, שמן זית, אורגנו טרי, תמרים לחים קצוצים, מיץ לימון, מלח גס, פלפל שחור גרוס ולפזר ממעל פיסטוקים גרוסים