שווארמה הודו

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

שווארמה הודו

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה

מצרכים
  

  • 2 ק"ג כרעיים הודו נקבה מפורק מהעצם ללא עור
  • 300 גרם שומן כבש פרוס דק
  • 1 יח' בצל שלם מקולף
  • 1 יח' עגבנייה
  • 5 שיני שום
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1/4 כוס שמן

תערובת תבלינים לשווארמה

  • 100 גרם פלפל אנגלי טחון
  • 100 גרם מוסקט
  • 100 גרם הל
  • 50 גרם ציפורן
  • 20 גרם חוויג צהוב
  • 20 גרם עמבה
  • 5 גרם מלח
  • 5 גרם פלפל שחור

ניתן לדלג על כל התבלינים לשווארמה ע"י קניה של תבלין לשווארמה מוכן

הוראות
 

  • פותחים את הכרעיים לפרפר דק ככל שאפשר ומפזרים מעליהם תבלין לשווארמה בנדיבות
  • מסדרים מעל שיפוד שכבה של הודו ועל השכבה מוסיפים שיכבה דקה של שומן כבש וכך מסדרים את השכבות עד לסיום הבשר
  • בסיום מניחים בסוף השיפוד את העגבנייה והבצל בשלמותם
  • מעבירים את השיפוד למכונת השווארמה או לחילופין לתוך תנור בחום מכסימלי
  • כאשר הבשר מוכן פורסים את השכבות החיצוניות בהדרגה עד לשכבות הפנימיות לפי קצת המוכנות
Keyword שווארמה הודו

שווארמה הודו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן