דג בורי שלם במלח גס

  • on 4 במרץ 2022
  • Likes!

 

דג בורי שלם במלח גס

Course דגים, כללי, מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 1 יח' בורי שלם
  • 2 ק"ג מלח גס
  • 4 יח' חלבונים מביצים

הוראות
 

  • מסדרים את הדג בתבנית אפיה של התנור על נייר אפיה כשהדג עומד עם הבטן הפתוחה עד נייר האפיה
  • מערבבים את החלבונים עם המלח בקערה עד ליצירת עיסה אחידה
  • מצפים את הדג במלח עד לאטימות מוחלטת
  • אופים בתנור ב180 מעולות כ30-35 דקות
  • מוציאים מהתנור ובזהירות מפרקים את המלח מהדג (לא לדאוג אם העור של הדג יורד עם המלח)
  • אפשר להזליף שמן זית מעט על הדג למי שאוהב
Keyword דג בורי שלם במלח גס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן