מילוי לבריוש
מצרכים
הכנת פסטו
- 2 צרורות בזיליקום
- 5 שיני שום
- 50 גרם אגוז מלך
- 120 מ"ל שמן זית
- 1 כפית מלח
מילוי
- 1 יח' בצל חתוך ברונואז
- 1 שן שום קצוץ
- 1 יח' פלפל צהוב חתוך ברונואז
- 1 יח' פלפל אדום חתוך ברונואז
- 1/2 יח' חציל חתוך ברונואז ומטוגן
- 50 גרם זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצאים
- 1 כף טימין
- 1 כף אורגנו טרי
- 50 גרם גבינת מוצרלה (אופציה למתכון חלבי)
- מלח,פלפל,שאטה גרוס
הוראות
פסטו
- לטחון את כל החומרים יחד לקבלת ממרח
מילוי
- מחממים מחבת ומטגנים בצל עד לריכוך
- מוסיפים פלפלים ומטגנים עוד 5 דקות
- מוסיפים את השום וממשיכים לטגן
- מוסיפים את החציל המטוגן ועשבי התיבול מערבבים ומתבלים
- מצננים ומוסיפים את גבינת המוצרלה
הכנת המאפה
- מרדדים את הבצק לעלה דק ומורחים את הפסטו (מתכון לבצק בקישור למטה)
- מפזרים מעל את תערובת הירקות
- מגלגלים וחותכים לשושנים
- מניחים בתבנית ומורחים ביצה
- מתפיחים כחצי שעה
- אופים בחום 180 מעלות כ15-20 דקות