מרק פטריות

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

מרק פטריות

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, מרקים
Servings 2

ציוד

  • 1 סיר בישול

מצרכים
  

  • 1.5 חב' פטריות חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
  • 1 יח' בצל לבן חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/2 ראש סלרי פרוס (אמנסה)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק (השה)
  • 1/2 ליטר ציר ירקות
  • 15 גרם מחמאה רביכה
  • 15 גרם קמח רביכה
  • 40 מ"ל יין לבן
  • 1 כף רוטב סויה
  • 4 גרם פלפל שחור גרוס
  • 20 מ"ל שמן זית
  • 3 ענפי טימין מופרד לעלים בלבד לקישוט

הוראות
 

  • מאדים קלות בשמן הזית והמחמאה את הבצל
  • לאחר שינו צבע/שקיפות מוסיפים את הפטריות והשום
  • מאדים בחום נמוך כ-3 דקות ומוסיפים קמח ויין לבן ומאדים את האלכוהול
  • מוסיפים פנימה את ציר הירקות ומביאים לרתיחה
  • מורידים לאש קטנה ומבשלים כ-10 דקות
  • לקראת סוף הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה והטימין
  • מתקנים תיבול בעזרת רוטב הסויה והפלפל השחור
  • ניתן להסמיך את התערובת עם רביכה

הערות

מגישים בקערה או כוס מאג
Keyword מרק פטריות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן