פלאפל אפונה
ציוד
- 1 סיר טיגון
מצרכים
- 200 גרם אפונה יבשה
- 1 יח' בצל
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- 1 שן שום
- 1/2 יח' פלפל ירוק חריף
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית כוסברה יבשה
- 2 פרוסות לחם רטוב וסחוט
- 1/2 כפית אבקת אפיה
הוראות
- משרים את האפונה בהרבה מים ל-12 שעות
- טוחנים במכונת בשר עם שאר המרכיבים
- מערבבים ומכניסים לקירור למשך שעתיים
- יוצרים כדורים קטנים באמצעות כף פלאפל
- מטגנים עד לקבלת גוון חום
הערות
במידה והמסה יוצאת דלילה ניתן להוסיף כף קמח