פלאפל עסיסי

  • on 20 במרץ 2023
  • Likes!

 

פלאפל עסיסי

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה
Cuisine ישראלי

ציוד

  • 1 סיר טיגון

מצרכים
  

  • חצי חבילה כוסברה
  • חצי חבילה פטרוזילה
  • 1 יח' פלפל חריף ירוק לא חובה
  • 1 כף גרעיני כוסברה לא חובה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כף מלח
  • 1 כף פלפל שחור
  • 5 שיני שום
  • 1 כף כמון
  • 1 קילו גרגירי חומוס מהסוג הקטן להשרות במים בין 16-24 שעות במקרר
  • 2 יחי' בצלים גדולים

הוראות
 

  • שומרים לפחות כוס אחת מהמים שבהם השרינו את החומוס
  • במעבד מזון או מטחנה לטחון את: הבצל, פטרוזיליה, כוסברה, גרעיני כוסברה ושום
  • מוסיפים לאט לאט את גרגירי החומוס וממשיכים לטחון
  • להוסיף את התבלינים ואת אבקת האפיה וכוס מים מהחומוס ששמרנו בצד
  • מניחים את כל העיסה במקרר לחצי שעה/ שעה
  • ניתן להקפיא את העיסה לשימוש ליום אחר
  • מחממים שמן בסיר טיגון
  • כשהשמן חם מטגנים את כדורים הפלאפל שאנו נכין ונניח בשמן
Keyword פלאפל עסיסי

Comments are closed.

Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן