חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו

Course כללי, מנה עיקרית
Servings 2

ציוד

  • סיר
  • מחבת

מצרכים
  

  • 2 יח' חזה עוף
  • 100 מ"ל ציר עוף
  • 1 יח' בצל בינוני קצוץ
  • 1/2 חבילה פטריות שמפיניון קצוץ
  • 3 שיני שום קצוץ
  • 100 גרם תרד
  • 50 מ"ל שמן מעורב
  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס
  • 2 יח' ביצים
  • 100 גרם פרורי פנקו
  • 50 גרם קמח
  • 200 מ"ל שמן סויה

הוראות
 

  • מכינים דוקסל (קצוץ היטב) מהשום, בצל, פטריות והתרד קצוץ היטב
  • בעזרת סכין יוצרים במרכז החזה העוף כיס
  • מעבירים את מילוי הפטריות למסננת ומייבשים
  • מכינים שק זילוף עם צנטר חלק ומעבירים לתוכו את מילוי הפטריות
  • ממלאים את כיס חזה העוף
  • מצפים את חזה העוף בציפוי וינאי (קמח, ביצה, פרורי פנקו) ומטגנים עד להזהבה בחום 180 מעלות
Keyword חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן