חלה (חלת כורכום)

  • on 4 במרץ 2022
  • Likes!

חלה (חלת כורכום)

Course בצקים, כללי, מאפים

מצרכים
  

  • 500 גרם קמח לבן
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 50 גרם סוכר
  • 1 יח' ביצה
  • 60 מ"ל שמן
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית גרגירי כוסברה
  • 10 גרם מלח
  • 230 מ"ל מים

הוראות
 

  • שמים בקערת מיקסר מים וקמח ולשים כ-3 דקות
  • מוסיפים את השמרים והסוכר ולשים עוד כ-2 דקות
  • מוסיפים את המלח ואת הכורכום וממשיכים ללוש עוד כ7-8 דקות במהירות בינונית
  • מוסיפים במזיגות קתנות את השמן כדי לתת לבצק זמן לספוג את השמן
  • מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד להכפלת הנפח
  • יוצרים צורות רציות ומברישים בביצה ומקשטים בשושמשום ומניחים בצד להתפחה נוספת
  • מניחים בתנור שחומם ל-200 מעלות עד להזהבה
  • להוריד ל180 מעלות עד סיום האפיה
Keyword חלה (חלת כורכום)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן