מילוי לבריוש

  • on 9 באפריל 2022
  • Likes!

 

מילוי לבריוש

Course כללי, מילוי

מצרכים
  

הכנת פסטו

  • 2 צרורות בזיליקום
  • 5 שיני שום
  • 50 גרם אגוז מלך
  • 120 מ"ל שמן זית
  • 1 כפית מלח

מילוי

  • 1 יח' בצל חתוך ברונואז
  • 1 שן שום קצוץ
  • 1 יח' פלפל צהוב חתוך ברונואז
  • 1 יח' פלפל אדום חתוך ברונואז
  • 1/2 יח' חציל חתוך ברונואז ומטוגן
  • 50 גרם זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצאים
  • 1 כף טימין
  • 1 כף אורגנו טרי
  • 50 גרם גבינת מוצרלה (אופציה למתכון חלבי)
  • מלח,פלפל,שאטה גרוס

הוראות
 

פסטו

  • לטחון את כל החומרים יחד לקבלת ממרח

מילוי

  • מחממים מחבת ומטגנים בצל עד לריכוך
  • מוסיפים פלפלים ומטגנים עוד 5 דקות
  • מוסיפים את השום וממשיכים לטגן
  • מוסיפים את החציל המטוגן ועשבי התיבול מערבבים ומתבלים
  • מצננים ומוסיפים את גבינת המוצרלה

הכנת המאפה

  • מרדדים את הבצק לעלה דק ומורחים את הפסטו (מתכון לבצק בקישור למטה)
  • מפזרים מעל את תערובת הירקות
  • מגלגלים וחותכים לשושנים
  • מניחים בתבנית ומורחים ביצה
  • מתפיחים כחצי שעה
  • אופים בחום 180 מעלות כ15-20 דקות

הערות

למתכון מאפה בוקר – בריוש ים תיכוני לחצו כאן
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות כאן פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך.
לדף צורות חיתוך לחצו כאן
Keyword מילוי לבריוש
Article Categories:
כללי · מילוי ותוספות

Comments are closed.

Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן