דילוג לתוכן

מסבחה שעועית לבנה

  • on 12 בפברואר 2022
  • Likes!

 

מסבחה שעועית לבנה

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה
Cuisine ישראלי, ערבי
Servings 2

ציוד

  • 1 קערה

מצרכים
  

  • 1 כוס שעועית לבנה מושרית לילה
  • 1/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס טחינה גולמית
  • 1/4 יח' פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 שן שום כתוש
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • מלח

הוראות
 

  • מסננים את השעועית ממי ההשריה ושוטפים היטב
  • מניחים בסיר עם הסודה לשתייה ומוסיפים מים בכמות כפולה מגובה השעועית
  • מוסיפים שמן זית ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי עד שהשעועית רכה אך לא מתפוררת
  • ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה מסננים ומעבירים לקערה
  • מוסיפים לקערה את הטחינה, מלח ומיץ לימון ומערבבים תוך כדי מעיכה ( ניתן להשתמש במיקסר בפולסים)

הגשה:

  • מניחים את המסבחה בצלחת ויוצקים מעל שמן זית ופטרוזיליה קצוצה
Keyword מסבחה שעועית לבנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..