
מרק שעועית עם בשר צוואר
ציוד
- 1 סיר בישול
- 1 מחבת
מצרכים
- 1 יח' בצל חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
- 1/2 ראש סלרי חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
- 2 יח' שיני שום
- 1 יח' גזר חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
- 1/4 צרור כוסברה
- 1/4 צרור פטרוזיליה
- 100 גרם שעועית לבנה מושרת לילה
- 100 גרם צוואר חתוך לקוביות
- 1 כף רסק עגבניות
חומרי טעם
- 1 ליטר ציר בקר
- מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, פפריקה מעושנת, צ'לי גרוס לפי הטעם
הוראות
- לצרוב את הבשר ולהוציא לצינון
- לתוך הסיר מכניסים בצל לאידוי לשקיפות
- מוסיפים את הגזר, סלרי ושום
- מכניסים את השעועית המושרת
- לאחר 2 דקות אידוי מוסיפים את הבשר, רסק, חומרי טעם
- מוסיפים את ציר הבקר
- עשבי תיבול
- מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה כשעה
- מורידים קצף ושומן (אקומז' ודגרסה)
- השלמה של עשבי תיבול וטעמים