דילוג לתוכן

מרק שעועית עם בשר צוואר

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

מרק שעועית עם בשר צוואר

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, מרקים
Servings 2

ציוד

  • 1 סיר בישול
  • 1 מחבת

מצרכים
  

  • 1 יח' בצל חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
  • 1/2 ראש סלרי חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
  • 2 יח' שיני שום
  • 1 יח' גזר חתוך לריבועים קטנים (ברנואז)
  • 1/4 צרור כוסברה
  • 1/4 צרור פטרוזיליה
  • 100 גרם שעועית לבנה מושרת לילה
  • 100 גרם צוואר חתוך לקוביות
  • 1 כף רסק עגבניות

חומרי טעם

  • 1 ליטר ציר בקר
  • מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, פפריקה מעושנת, צ'לי גרוס לפי הטעם

הוראות
 

  • לצרוב את הבשר ולהוציא לצינון
  • לתוך הסיר מכניסים בצל לאידוי לשקיפות
  • מוסיפים את הגזר, סלרי ושום
  • מכניסים את השעועית המושרת
  • לאחר 2 דקות אידוי מוסיפים את הבשר, רסק, חומרי טעם
  • מוסיפים את ציר הבקר
  • עשבי תיבול
  • מביאים לרתיחה ומורידים לאש קטנה כשעה
  • מורידים קצף ושומן (אקומז' ודגרסה)
  • השלמה של עשבי תיבול וטעמים
Keyword מרק שעועית עם בשר צוואר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..