דילוג לתוכן

סינטה במילוי תערובת פטריות וברוקולי מעל פירה בטטה

  • on 25 בפברואר 2022
  • Likes!

סינטה במילוי תערובת פטריות וברוקולי מעל פירה בטטה

Course בקר, כללי, מנה עיקרית

מצרכים
  

  • 300 גרם 2* פרוסות סינטה (כל פרוסה 300 גרם)
  • 50 מ"ל שמן זית

תערובת למילוי

  • 3 גבעולים בצל ירוק חתוך (השה)
  • 2 שיני שום חתוך (השה)
  • 12 יח' פטריות שמפניון קצוצות
  • 200 גרם ברוקולי פרחים בלבד

תוספת

  • 2 יח' בטטה (מחית)
  • 2 כפות סילאן
  • 50 מ"ל שמנת סויה

חומרי טעם

  • 1 קורט מלח/פלפל

הוראות
 

  • מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן זית עד הזהבה
  • מוסיפים את השום, ברוקולי והבצל הירוק וממשיכים להקפיץ
  • מתבלים ומוסיפים מעט שמנת צמחית
  • אופים את הבטטות ללא קילוף למשך 35-45 דקות בתנור בחום של 180 מעלות
  • מניחים את התערובת מעל פרוסת הסינטה (שהשתחנו אותה ע"י מכות כדי שתהיה דקה)
  • מגלגלים את הסינטה כך שנוצר כגון רולדה וקושרים באמצעות חוט שמשון
  • צורבים היטב מעל מחבת עם מעט שמן זית עד לקבלת מידת עשיה רצויה
  • מקלפים את הבטטות ומועכים באמצעות מזלג ומערבבים פנימה את הסילאן ושמנת הסויה
Keyword סינטה במילוי תערובת פטריות וברוקולי מעל פירה בטטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..