
סינטה במילוי תערובת פטריות וברוקולי מעל פירה בטטה
מצרכים
- 300 גרם 2* פרוסות סינטה (כל פרוסה 300 גרם)
- 50 מ"ל שמן זית
תערובת למילוי
- 3 גבעולים בצל ירוק חתוך (השה)
- 2 שיני שום חתוך (השה)
- 12 יח' פטריות שמפניון קצוצות
- 200 גרם ברוקולי פרחים בלבד
תוספת
- 2 יח' בטטה (מחית)
- 2 כפות סילאן
- 50 מ"ל שמנת סויה
חומרי טעם
- 1 קורט מלח/פלפל
הוראות
- מקפיצים את הפטריות עם מעט שמן זית עד הזהבה
- מוסיפים את השום, ברוקולי והבצל הירוק וממשיכים להקפיץ
- מתבלים ומוסיפים מעט שמנת צמחית
- אופים את הבטטות ללא קילוף למשך 35-45 דקות בתנור בחום של 180 מעלות
- מניחים את התערובת מעל פרוסת הסינטה (שהשתחנו אותה ע"י מכות כדי שתהיה דקה)
- מגלגלים את הסינטה כך שנוצר כגון רולדה וקושרים באמצעות חוט שמשון
- צורבים היטב מעל מחבת עם מעט שמן זית עד לקבלת מידת עשיה רצויה
- מקלפים את הבטטות ומועכים באמצעות מזלג ומערבבים פנימה את הסילאן ושמנת הסויה