פאייה דג וזעפרן
מצרכים
- 2 פילטים אמנון חתוכים לקוביות
- 100 גרם סלמון חתוך לקוביות
- 320 מ"ל ציר דגים
- 2 יח' חוטי זעפרן
- 150 גרם אורז ריזוטו
- 1/2 כוס יין לבן
- 2 יח' עגבניות מגורדות
- 2 יח' שיני שום
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1 יח' בצל חתוך לקוביות
- 2 יח' פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות
חומרי טעם
- 1 כף פפריקה ספרדית מעושנת
- 50 מ"ל שמן זית
- מלח/פלפל
הוראות
- מבשלים את הזעפרן ביחד עם ציר הדגים עד למיצוי הטעם
- מטגנים בשמן הזית את הבצל, השום והפלפלים עד לשקיפות ומוסיפים פנימה את האורז לטיגון קצר
- מוסיפים את העגבניות המגורדות והיין הלבן
- מוסיפים את הדגים לתערובת האורז ומוזגים מעל את ציר הדגים והזעפרן
- מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עוד כ-30 דקות בערך ומגישים