פסטרמה הודו בקייג'ין

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

פסטרמה הודו בקייג'ין

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה, תוספת למנה

ציוד

  • מחבת

מצרכים
  

  • 1 יח' חזה הודו
  • 3 כפות תבלין קייג'ין
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 יח' שיני שום כתושות
  • תמצית עישון

הוראות
 

  • נצפה היטב את חזה ההודו בשלמותו ביחד עם השמן התבלין והשום
  • במחבת בחום נמוך נצרוב היטב את החזה משני צדדיו ונשלים הכנה (במידת הצורך) בתנור ( רצוי להגיע למידת עשיה שעשויה היטב במרכז )
  • נעטוף את הפסטרמה כאשר היא חמה בניילון נצמד במספר שכבות ונניח במקרר למשך 30 דקות
  • נפרוס את הפסטרמה לפרוסות דקות ונגיש
  • ניתן להכין את הפסטרמה בסגנון אסייתי אם נוסיף לתבלין שום ודבש וסויה באותו התהליך
Keyword פסטרמה הודו בקייג'ין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן