פסטרמה הודו בקייג'ין
ציוד
- מחבת
מצרכים
- 1 יח' חזה הודו
- 3 כפות תבלין קייג'ין
- 3 כפות שמן זית
- 3 יח' שיני שום כתושות
- תמצית עישון
הוראות
- נצפה היטב את חזה ההודו בשלמותו ביחד עם השמן התבלין והשום
- במחבת בחום נמוך נצרוב היטב את החזה משני צדדיו ונשלים הכנה (במידת הצורך) בתנור ( רצוי להגיע למידת עשיה שעשויה היטב במרכז )
- נעטוף את הפסטרמה כאשר היא חמה בניילון נצמד במספר שכבות ונניח במקרר למשך 30 דקות
- נפרוס את הפסטרמה לפרוסות דקות ונגיש
- ניתן להכין את הפסטרמה בסגנון אסייתי אם נוסיף לתבלין שום ודבש וסויה באותו התהליך