ציר בקר

  • on 12 בפברואר 2022
  • Likes!

 

ציר בקר

Course כללי

ציוד

  • 1 סיר בישול

מצרכים
  

  • 2 ק"ג עצמות בקר לתוחות לריבועים
  • 25 גרם שמן רגיל
  • 1/2 ק"ג ירקות מעורבים - גזר, סלרי, בצל (מרפואה) חתוך לקוביות
  • 40 גרם רסק עגבניות
  • 250 מ"ל יין אדום יבש
  • 5 ליטר מים

חומרי טעם:

  • פלפל אנגלי, עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין (בוקה גרני) מלח, פלפל שחור.

הוראות
 

  • משחימים את העצמות (בסיר גז או בתנור) היטב עד לקבלת קרמליזציה.
  • משחימים במעט שמן את הירקות בסיר עד לקבלת גוון חום עדין
  • מוסיפים רסק ומערבבים כ2 דקות
  • מוסיפים יין ומצמצמים עד לאידוי, ומוסיפים את העצמות והמים ומביאים לרתיחה
  • מנמיכים את האש ועושים כיפוי לחלבון שצף
  • מוסיפים את הבוקה גרני
  • מבשלים 4-6 שעות

הערות

בישול ציר בקר על אש קטנה לוקח בסביבות 5-6 שעות
Keyword ציר בקר
Article Tags:
Article Categories:
כללי · צירים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן