קרפצ'יו סלק
מצרכים
- 2 יח' סלק
- 5 גרם סילאן
- 20 מ"ל שמן זית
- 30 מ"ל חומץ בלסמי
- 2 עלה נענע
- 2 עלה בזיליקום
- 100 גרם אגוזים
- מלח גס, פלפל שחור
הוראות
- מבשלים את הסלקים יחד עם הקליפה כ-20 דקות
- קולפים את הסלקים ופורסים לפרוסות דקות מאוד
- מסדרים את הפרוסות לצלחת שטוחה
- זולפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי וסילאן
- מפזרים מלח גס, פלפל שחור, עשבי טיבול וגרעינים
הערות
כדי להבין את צורות החיתוך שמופיעות בחלק מהמתכונים
פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך. לדף צורות חיתוך לחצו כאן
פתחנו לכם עמוד מסודר עם כל השמות וההסברים של צורות החיתוך. לדף צורות חיתוך לחצו כאן