פאייה דג וזעפרן

  • on 4 במרץ 2022
  • Likes!

פאייה דג וזעפרן

Course דגים, כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 2 פילטים אמנון חתוכים לקוביות
  • 100 גרם סלמון חתוך לקוביות
  • 320 מ"ל ציר דגים
  • 2 יח' חוטי זעפרן
  • 150 גרם אורז ריזוטו
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 2 יח' עגבניות מגורדות
  • 2 יח' שיני שום
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1 יח' בצל חתוך לקוביות
  • 2 יח' פלפלים צבעוניים חתוכים לקוביות

חומרי טעם

  • 1 כף פפריקה ספרדית מעושנת
  • 50 מ"ל שמן זית
  • מלח/פלפל

הוראות
 

  • מבשלים את הזעפרן ביחד עם ציר הדגים עד למיצוי הטעם
  • מטגנים בשמן הזית את הבצל, השום והפלפלים עד לשקיפות ומוסיפים פנימה את האורז לטיגון קצר
  • מוסיפים את העגבניות המגורדות והיין הלבן
  • מוסיפים את הדגים לתערובת האורז ומוזגים מעל את ציר הדגים והזעפרן
  • מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה עוד כ-30 דקות בערך ומגישים
Keyword פאייה דג וזעפרן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן