שיטות הסמכה לרוטב

  • on 12 בפברואר 2022
  • Likes!

 

שיטות הסמכה לרוטב

Course כללי

ציוד

  • כללי

מצרכים
  

  • 50 גרם קורנפלור
  • 300 גרם קמח
  • 100 גרם מחמאה
  • 50 גרם קמח תפו"א
  • 100 מ"ל שמנת סויה
  • 6 יח' ביצים
  • 50 גרם מיונז
  • 50 גרם חרדל

הוראות
 

בליל קורנפלור / תפו"א:

  • 200 מ"ל ציר בקר/עוף + 20 גרם קורנפלור מדוללים במעט ציר
  • מרטיחים את הציר ומצמצמים קלות לחיזוק טעמים
  • מוסיפים מלח לפי הטעם
  • מוסיפים בהדרגה (לא ברתיחה) את הקורנפלור פנימה
  • בודקים סמיכות ובמידת הצורך מסמיכים מעל להבה לפי הצורך המבוקש

רביכה קרה:

  • תערובת של 70 גרם מחמאה + 70 גרם קמח ומעבבים היטב לתערובת אחידה
  • מרתיחים 200 מ"ל ציר ומצמצמים קלות לחיזוק טעמים
  • מוסיפים מעט מלח ומעבים באמצעות הוספה של הרביכה בהדרגה עד לקבלת הסמיכות הרצויה
  • חשוב לערבב היטב ולהימנע מהמשך בישול למניעת המשך הסמכה לאחר הוספת הרביכה

רביכה לבנה / בלונדינית:

  • ממיסים 70 גרם מחמאה על אש נמוכה ומוסיפים לתוכה 50 גרם קמח
  • מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים לתוכה ציר מומלח קלות בהדרגה תוד כדי שמירה על סמיכות ונוזל חלק ככל שאפשר

ליאזון:

  • 200 מ"ל ציר בקר + 2 חלמונים ו-70 מ"ל שמנת סויה
  • מרתיחים את הציר עם מעט מלח ומצמצמים קלות לחיזוק טעמים
  • מעבבים היטב את החלמונים והשמנת ומבצעים השוואת טמפרטורות
  • ניתן להחזיר לאש ללא הרתחה לעיבוי עדין

חרדל / מיונז:

  • 200 מ"ל ציר + 25 גרם טחינה גולמית/חרדל/מיונז
  • מרתיחים את הציר ומצמצמים עם מעט מלח
  • משלבים פנימה את התחינה הגולמית/חרדל/מיונז ומעבים קלות

הערות

שיטות שונות להסמכה של רטבים שונים
Keyword שיטות הסמכה לרוטב
Article Categories:
הסמכה לרוטב · כללי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן