סלט טעים עם קולרבי
ציוד
- 1 קערה
מצרכים
- 1 יח' קולורבי
- 1 יח' תפוח
- 1/2 כוס שקדים פרוסים
- 1/4 כוס חמוציות מיובשות
- 2 כוסות ירקות סלט מעורב
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות
- מתחילים בקילוף הקולרבי וחיתוך אותו לחתיכות בגודל גפרור. מניחים את הקולרבי בקערת סלט גדולה
- ליבנה את התפוח וחותכים אותו לפרוסות דקות. מוסיפים את פרוסות התפוחים לקערת הסלט
- מפזרים את השקדים הפרוסים והחמוציות המיובשות על הקולורבי והתפוח
- מוסיפים לקערה את הירוקים של הסלט המעורב ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד
- טורפים בקערה קטנה את מיץ הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל
- מטפטפים את הרוטב על הסלט וזורקים אותו שוב כדי להבטיח שכל המרכיבים יהיו מצופים
- טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך
- מגישים מיד את הסלט ונהנים!
הערות
הערה: אתה יכול גם להוסיף מרכיבים אחרים כמו גבינת פטה או עוף בגריל לתוספת טעם וחלבון. אתם מוזמנים להתאים את הסלט לפי טעמכם.