מרק ראמן

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

מרק ראמן

Course כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה, מרקים

ציוד

  • 1 סיר בישול

מצרכים
  

  • 1.8 ליטר מים
  • 2 יח' אצת קומבו שטופות היטב
  • 1/2 ק"ג עצמות עוף גרונות וכנפיים
  • 3 ס"מ ג'ינג'ר פרוס (אמנסה)
  • 5 יח' בצל ירוק שלם
  • 8 יח' פטריות שיטאקה יבשות
  • 1 יח' גזר פרוס (אמנסה)
  • 3 ס"מ כרישה פרוס (אמנסה)

לתיבול

  • 100 מ"ל סויה יפני
  • 100 מ"ל מירין
  • 50 מ"ל סאקה
  • 1 כף מיסו בהיר
  • 3 כפות שמן שומשום

מרכיבי המנה

  • 1 יח' חזה עוף
  • 2 כפות סויה
  • 2 כפות מירין
  • 2 יח' ביצים
  • 1 חופן נבטים סיניים
  • 1/2 כוס גרגרי תירס
  • 2 יח' אצת נורי
  • 5 יח' פטריות שיטאקה פרוסות
  • 1/2 כוס שעועית ירוקה פרוס
  • 2 יח' בצל ירוק פרוס
  • 100 גרם אטריות ראמן מבושלות

הוראות
 

למרק

  • בסיר עמוק מביאים מים לרתיחה
  • מוסיפים את אצת קומבו ופטריות שיטאקה
  • מבשלים 20 דקות ומוציאים את הקומבו
  • מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים, ומסננים

לתיבול

  • מערבבים את כל המרכיבים למעט השמן

לשאר מרכיבי המנה

  • 1 חזה עוף מתובל ב2 כפות סויה ו-2 כפות מירין וצרוב מ-2 הצדדים עד לעשיה מלאה, פורסים דק
  • 2 ביצים - מביאים סיר עם מים לרתיחה, מכניסים את הביצים ומבשלים 7 דקות בדיוק ומעבירים למי קרח וחותחים לחצי
  • חופן נבטים סיני
  • חצי כוס גרגרי תירס
  • 2 יח' אצת נורי
  • פטריות שיטאקה פרוסות ללא הרגל (מהמרק)
  • חצי כוס שעועית ירוקה פרוסה
  • 2 יח' בצל ירוק פרוס
  • 100 גרם אטריות ראמן מבושלות

הרכבת המנה

  • מוזגים לכל קערת מרק 2-3 כפות מתערובת התיבול וכפית שמן שומשום
  • יוצקים מרק ומוסיפים את שאר המרכיבים מסביב לצלחת בתוך המרק

הערות

סידור הצלחת בדומה לתמונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן