קערת לחם למרקים ולסלטים

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

קערת לחם למרקים ולסלטים

Course בצקים, כללי, מאפים, תוספת למנה
Servings 2

ציוד

  • תנור

מצרכים
  

  • 1/2 ק"ג קמח מלא
  • 1/2 ק"ג קמח שיפון
  • 20 גרם שמרים
  • 30 גרם מולסה או סילאן
  • 5 גרם משפר אפיה
  • 20 גרם מלח
  • 700-750 מ"ל מים

הוראות
 

  • מערבבים יחד את כל החומרים היבשים לאבקה אחידה
  • מוסיפים את הנוזלים לפי ספיגה עד לקבלת בצק גמיש
  • לשים במשך 6-7 דקות
  • מתפיחים במשך 30 דקות
  • שוברים את התפיחה ויוצרים עיגולים סגורים
  • טובלים את הכדורים במים ולאחר מכן מקמחים
  • מתפיחים שוב כ-20 דקות
  • יוצרים חתימת האופה ואופים בחום של 220 מעלות כ-25 דקות
Keyword קערת לחם למרקים ולסלטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן