חזה עוף ממולא בפטריות בציפוי פנקו
ציוד
- סיר
- מחבת
מצרכים
- 2 יח' חזה עוף
- 100 מ"ל ציר עוף
- 1 יח' בצל בינוני קצוץ
- 1/2 חבילה פטריות שמפיניון קצוץ
- 3 שיני שום קצוץ
- 100 גרם תרד
- 50 מ"ל שמן מעורב
- 1 קורט מלח
- 1 קורט פלפל שחור גרוס
- 2 יח' ביצים
- 100 גרם פרורי פנקו
- 50 גרם קמח
- 200 מ"ל שמן סויה
הוראות
- מכינים דוקסל (קצוץ היטב) מהשום, בצל, פטריות והתרד קצוץ היטב
- בעזרת סכין יוצרים במרכז החזה העוף כיס
- מעבירים את מילוי הפטריות למסננת ומייבשים
- מכינים שק זילוף עם צנטר חלק ומעבירים לתוכו את מילוי הפטריות
- ממלאים את כיס חזה העוף
- מצפים את חזה העוף בציפוי וינאי (קמח, ביצה, פרורי פנקו) ומטגנים עד להזהבה בחום 180 מעלות