מתכון לפיתה

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

מתכון לפיתה

Course בצקים, כללי, מאפים, תוספת למנה

מצרכים
  

  • 1 ק"ג קמח שטיבל 2
  • 15 גרם סוכר
  • 15 גרם מלח
  • 650 גרם מים
  • 30 גרם שמרים טריים

הוראות
 

  • שמים את כל המרכיבים בקערת המקסר חוץ מהמלח ולשים במהירות נמוכה כ-2 דקות
  • מוסיפים את המלח פנימה ומעבדים במהירות בינונית עוד כ-5 דקות
  • מעבירים למהירות נמוכה ולשים עוד כ-8 דקות נוספות כאשר כל 2 דקות עוצרים והופחים את הבצק
  • מחלקים לכדורים במשקל של בערך 60-70 גרם לפיתה קטנה ו120-130 גרם לפיתה רגילה לכל כדור ומתפיחים במשך 45 דקות בחום של 30 מעלות
  • משתחים לעיגול ומתפיחים פעם נוספת כ-20 דקות
  • מחממים תנור לחום מקסימאלי (270-300) כאשר המגשים/האבן מתחממים גם כן
  • מקמחים את הפיתות היטב וכן את המשתחים החמים ואופים בתנור עד לקבלת צבע + בטן תפוחה (3-5 דקות) מקררים ומגישים
Keyword מתכון לפיתה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן