מדליוני פילה עם בטטה צלויה במילוי ראגו ירוקים ברוטב ערמונים

  • on 25 בפברואר 2022
  • Likes!

מדליוני פילה עם בטטה צלויה במילוי ראגו ירוקים ברוטב ערמונים

Course בקר, כללי, מנה עיקרית, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 250 גרם פילה בקר
  • 3 יח' בטטה בינונית
  • מלח גס

מילוי ראגו

  • 1/4 יח' כרישה קצוצה
  • 1 חבילה מנגולד
  • 1 כוס תרד
  • 2 שיני שום
  • 1 יח' בצל ירוק קצוץ
  • מלח/פלפל שחור

רוטב

  • 1 כף שמן זית
  • 1 יח' בצל סגול
  • 1 כף דבש
  • 50 גרם דבש או סוכר
  • 1 ענף טימין
  • 1 חב' ערמונים קלופים
  • 300 מ"ל ציר בקר
  • 100 מ"ל ברנדי

הוראות
 

  • צורבים את פילה הבקר משני הכיוונים

בטטה

  • צולים את הבטטה על מצע של מלח גס בחום 200 מעלות עד ריכוך
  • חורצים חריץ לאורך ופותחים מעט את הבטטה (בחלקו העליון)

ראגו

  • מאדים בשמן את הכרישה
  • מוסיפים שום וגבעולי המנגולד (החלק הלבן) ומאדים לעוד דקה
  • מוסיפים את הבצל הירוק והתרד ומתבלים
  • מקפיצים לעוד 2 דקות נוספות
  • מכניסים לתוך הבטטה את הראגו תוך השארת גבעה מלמעלה

רוטב

  • מטגנים בצל עם מעט שמן עד הזהבה
  • מוסיפים פלפל שחור, דבש וסוכר ומערבבים מעט
  • מוסיפים ברנדי ומאדים מעט
  • מוסיפים ציר בקר וערמונים ומצמצמים
  • מוסיפים טימין ומלח

הרכבה

  • מניחים את הבטטה ולידה את הפילה בקר ויוצקים את הרוטב באמצע
Keyword מדליוני פילה עם בטטה צלויה במילוי ראגו ירוקים ברוטב ערמונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן