אסאדו ברביקיו
מצרכים
- 1.5 קילו אסאדו
- מלח / פלפל שחור
רוטב
- 300 מ"ל רוטב ברביקיו
- 500 מ"ל ציר בקר
- 100 מ"ל קטשופ
- 100 מ"ל מיץ תפוזים
- 50 גרם דבש
- 50 גרם סוכר
- 1 ענף טימין
- 3 שיני שום
הוראות
- מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור
- מניחים בתבנית (על נייר אפיה עדיף) וצולים בתנור בחום של 200 מעלות כ-20 דקות עד השחמה קלה
- טוחנים יחד את כל מרכיבי הרוטב
- מוציאים את האסדו מהתנור ויוצקים מעל את הרוטב
- מכסים בנייר אפיה ונייר כסף וצולים בחום של 160 מעלות כ-3 שעות