סביצ'ה פרואני
מצרכים
- 1 יח' מוסר ים
- 1/2 יח' בצל סגול פרוס דק
- 2 יח' עגבניות ז'וליאן ללא קליפה וגרעינים
- 1 יח' בצל ירוק חתוך אלכסונים
- 1/2 צרור כוסברה עלים בלבד
- 1/2 יח' פלפל חריף ז'וליאן ללא גרעינים
- 1/2 צרור נענע עלים בלבד
- 1 יח' בצל סגול קטן חתוך חצי אמנסה
חומרי טעם
- 2 כפות מיץ לימון
- 50 מ"ל שמן זית
- מלח פלפל לפי הטעם רצוי מלח גס
הוראות
- חותכים את הדג לרצועות דקות
- _(ניתן לסחוט מעט מיץ לימון ולהניח בצד)
- מערבבים בקערה עם שאר המרכיבים וחצי פלפל צהוב גוליאן וחצי פלפל אדום גוליאן
- מתקנים תיבול
הערות
ניתן להגיש עם טורטיות מטוגנות