חזה אווז על פוקצ'ה בליווי קונפי שרי (פוקצ'ה במתכון נפרד)
מצרכים
אווז
- 150 גרם חזה אווז מעושן
- 20 מ"ל שמן זית
קונפי עגבניות
- 14 יח' עגבניות שרי בצבעים
- 40 גרם שמן זית
- 5 גרם אורגנו/טימין/רוזמרין
- 1 קורט צ'ילי גרוס
- 1 קורט גרירת לימון
- 1 קורט מלח
- 5 גרם סוכר (אופציה)
הוראות
חזה אווז
- מקפיצים על להבה גבוהה קוביות חזה אווז כ-4 דקות
- מפזרים את קוביות האווז על הפוקצ'ה עם השומן שניגר ממנו
- מפזרים מעל רוזמרין וגרדת לימון
קונפי שרי
- חוצים את העגבניות לאורכן ומתבלים במלח, אורגנו, סוכר וגרירת לימון
- יוצקים שמן זית ומערבבים היטב
- מפזרים את העגבניות על גבי מגש כשהקליפה כלפי מטה
- אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 40 דקות