חזה מולארד בתפוז ושומר

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

חזה מולארד בתפוז ושומר

Course כללי, מנה ראשונה, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 2 יח' חזה מולארד
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 3 יח' שיני שום קצוצות
  • 2 יח' ענפי טימין
  • 1 יח' שומר פרוס לחצאים (חצי אמנסה)
  • 1 יח' תפוז חתוך לפילה
  • 2 כפות סילאן
  • 1/2 כוס יין לבן

חומרי טעם

  • 1 קורט מלח
  • 1 קורט פלפל שחור גרוס

הוראות
 

  • מתבלים את חזה המולארד במעט מלח משני הצדדים וצורבים על מחבת חמה באש בינונית (הצד של השומן מונח ראשון על המחבת עד להזהבה ואז הופכים לצד השני)
  • בסיום מניחים בצד

רוטב

  • מחממים מחבת ויוצקים מעט שמן
  • צורבים את השומר משני הצדדים על אש בינונית
  • מוסיפים שן שום פרוסה וג'נג'ר ומטגנים מעט
  • מוסיפים יין לבן וענף טימין ומאדים את היין
  • מוסיפים את התפוזים (מהמיץ שנשאר, לא הפילה) והסילאן ומביאים לרתיחה
  • מצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך אך לא מידי
  • מחממים תנור ל-200 מעלות ומכסים את חזה הברווז ל6-7 דקות

הגשה

  • יוצקים רוטב לצלחת, פורסים לפרוסות דקות ומניחים מעל הרוטב
Keyword חזה מולארד בתפוז ושומר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן