כרעיים במילוי אורז וכבד

  • on 13 בפברואר 2022
  • Likes!

 

כרעיים במילוי אורז וכבד

Course כללי, מנה עיקרית
Servings 2

ציוד

  • תבנית אפיה
  • תנור

מצרכים
  

  • 4 יח' כרעיים

מילוי

  • 1 יח' בצל קצוץ
  • 2 כפות שמן
  • 250 גרם כבד עוף צלוי מעט וקצוץ גס
  • 1/2 סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות
  • 1/4 כוס צימוקים
  • 1/4 כוס צנובר קלוי
  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כוס אורז מבושל

מרינדה

  • 2 כפות דבש
  • 1 כף טימין
  • 1 שן שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית

לנוזל בתבנית

  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 1 יח' תפוז
  • 5 שיני שום
  • 1 ענף טימין
  • מלח, פלפל

הוראות
 

מילוי

  • מטגנים בצל בשמן עד הזהבה
  • מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן מעט
  • מוסיפים את הכבדים ומקפיצים כדקה
  • מוסיפים את שאר המרכיבים למעט האורז
  • מתקנים תיבול ומצננים
  • מערבבים את התערובת עם האורז המבושל ומניחים בצד
  • מרוקנים את הכרעיים מהעצמות
  • ממלאים את הכרעיים בתערובת וסוגרים בעזרת קיסם
  • מערבבים את מרכיבי המרינדה ומעסים את העוף הממולא
  • מניחים בתבנית ויוצקים מסביב מיץ תפוזים, שיני שום שלמות עם הקליפה, טימין, מלח, פלפל ופרוסות תפוז
  • מכסים את התבנית בנייר פרגמנט ונייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כשעה
  • לאחר שעה מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד חצי שעה עד להזהבה
Keyword כרעיים במילוי אורז וכבד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן