לחמניות המבורגר

  • on 19 בפברואר 2022
  • Likes!

 

לחמניות המבורגר

Course בצקים, כללי, מאפים, תוספת למנה
Servings 2

מצרכים
  

  • 300 גרם מים
  • 30 גרם שמן
  • 500 גרם קמח מנופה
  • 10 גרם שמרים יבשים
  • 30 גרם סוכר
  • 10 גרם מלח
  • 1 יח' ביצה להברשה
  • 50 גרם שומשום לקישוט

הוראות
 

  • שמים בקערת מיקסר מים ועליו את הקמח השמרים והסוכר
  • לשים כמה דקות עד לקבלת רשת גלוטן טובה ( רשת גלוטן - שניתן למתוח את הבצק לאט לאט עד שתהיה דקה ממש ולא תקרע )
  • ממשיכים ללוש במיקסר ולאט לאט מוסיפים את השמן במזיגות קטנות ונותנים לבצק לספוג אליו את השמן בין כל מזיגה למזיגה
  • מוסיפים את המלח תוך כדי המשך הלישה במקסר
  • ממשיכים ללוש במיקסר עוד כ2-3 דקות במהירות בינונית
  • מכסים בניילון את המכסה של קערת המיקסר ומתפיחים עד להכפלת הנפח
  • יוצרים צורות רצויות (עגולות) כגודל אגרוף וכמה שיותר חלקות ולוחצים קלות מאוד למעלה כדי לקבל צורה של הלחמניה שאנו רוצים
  • מברישים בביצה ומקשטים בשומשום
  • מכניסים לתנור בחום של 180-200 מעלות לכ30-40 דקות

הערות

הערות :
בודקים את תחתית הלחמנייה כדי לדעת אם היא מוכנה עד לקבלת תחתית של הלחמנייה בצבע חום קל
 
מתכון להמבורגר מעולה לחצו כאן
Keyword לחמניות המבורגר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן