פשטידת ירקות שורש

  • on 12 בפברואר 2022
  • Likes!

 

פשטידת ירקות שורש

מתכון זוגי
Course כללי, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה
Servings 2 אנשים

ציוד

  • 1 תבנית אינגליש או תבנית עגולה
  • 1 מחבת טיגון

מצרכים
  

  • 1 יח' בצל חתוך (ברנואז)
  • 3 יח' גזר חתוך (ברנואז)
  • 3 קלחים סלרי חתוך (ברנואז)
  • 1/4 צרור פטרוזיליה קצוץ (השה)
  • 1/4 צרור שמיר קצוץ (השה)
  • חצי יח' קרישה- (לוף) חתוך (ברנואז)
  • 1 יח' גמבה קלויה קלופה וחתוכה חתוך (ברנואז)
  • 30 מ"ל שמן זית

קשירת תערובת

  • 4 יח' ביצים
  • 1 כף קמח

חומרי טעם

  • 2 גבעולים טימין
  • 3 שיני שום קצוץ
  • מלח, פלפל לפי הטעם

הוראות
 

  • מחממים את שמן הזית במחבת ולהוסיף את הבצל והכרישה לאחר אידוי קל נוסיף את הכרישה, סלרי, גמבה, שום וטימין ונמשיך לאדות עוד כשתי דקות, להעביר את התערובת לקערה ולהניח לתערובת להתקרר מעט.
  • קשירת התערובת: הכנת רויאל - לערבב את כל הרכיבים ביצים וקמח.
  • לאחר שקיררנו מעט את התערובת להוסיף את תערובת הקשירה ואת שאר חומרי הגלם למסה אחידה. לשמן תבנית אינגליש קייק נשפוך את התערובת פנימה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.
Keyword פשטידת ירקות שורש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן