ציר עוף לבן

  • on 12 בפברואר 2022
  • Likes!

 

ציר עוף לבן

Course כללי

ציוד

  • 1 סיר לבישול
  • 1 מסננת לסינון התבשיל

מצרכים
  

  • 1.5 קילו עצמות עוף - גב, גרונות וכו' חתוכות או שבורות
  • 4 ליטר מים
  • 1/2 ק"ג צרור ירקות - בצל, סלרי, גזר, כרישה חתוך לקוביות (מרפואה)

חומרי טעם:

  • פלפל אנגלי, עלי דפנה, פטרוזיליה, טימין, (וגם פלפל שחור) בוקה גרני

הוראות
 

  • סיר עם מי ברז ולשם מוסיפים את העצמות ומביאים לרתיחה.
  • מורידים קצף ושומן ומוסיפים את ירקות השורש וחצי מהתבלינים.
  • שעה לפני תום הבישול מוסיפים את הבוקה גרני להשלמת טעמים.
  • בסוף הבישול מסננים את הנוזל.

הערות

בישול ציר עוף לוקח בסביבות 4-5 שעות על אש קטנה
Keyword ציר עוף לבן
Article Tags:
Article Categories:
כללי · צירים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דירוג מתכונים




Don't Miss! random posts ..

דילוג לתוכן