דילוג לתוכן

קציצות דגים

  • on 4 במרץ 2022
  • Likes!

 

קציצות דגים

Course דגים, כללי, מנה עיקרית, מנה ראשונה, מנת בניים, מנת פתיחה

מצרכים
  

  • 2 יח' דג דניס
  • 1/2 יח' בצל קצוץ דק
  • 2 יח' שיני שום קצוצות
  • 1/2 יח' פלפל צ'ילי ירוק חריף קצוץ
  • 1 יח' ביצה
  • 2 פרוסות לחם מושרה במים סחוטות וקצוצות
  • 1/2 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 יח' קישוא מגורד בפומפיה וסחוט
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון, גרגירי כוסברה, חוויאג למרק

רוטב

  • 1/2 כוס שמן
  • 2 יח' גמבה חתוכים לשישיות
  • 1/2 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות ל-8
  • 200 גרם עגבניות שרי
  • 5 שיני שום פרוס
  • 1 יח' פלפל ירוק חריף פרוס
  • 3 יח' פלפל אדום יבש

תבלינים

  • 1 כף פפריקה מתוכה
  • 1/2 כף כורכום
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כף סוכר
  • 3 כפות אריסה מתוקה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/4 כוס חומוס מבושל

הוראות
 

קציצות דגים

  • לערבב את כל המסה לתערובת אחידה ולהניח במקרר לחצי שעה
  • ליצור קציצות מהודקות

רוטב

  • במחבת עם שמן מתגנים מעט את הפלפלים המתוקים, מוסיפים את הפלפלים היבשים ומטגנים עוד 2 דקות
  • מוסיפים שום, אריסה, עגבניות ופלפל חריף וממשיכים לטגן
  • מתבלים ומכסים את הסיר במכסה ומבשלים כ-30 דקות
  • מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים
  • מבשלים עוד כ-20 דקות ללא מכסה
  • מוסיפים מלח ומכניסים את הקציצות

הערות

מומלץ להגיש את המנה עם חלת כורכום, 
למתכון לחלת כורכום לחצו כאן
Keyword קציצות דגים

Comments are closed.

Don't Miss! random posts ..